Lift Express Verhuizingen

Verhuizingen

Lift Express Verhuizingen

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele verhuisdienst? Contacteer dan Helpmove. Onze verhuisploeg maakt uw verhuis in één handomdraai waar en dit aan aantrekkelijke tarieven. We bieden uw alvast onze formule aan €199 (2 uren tarief) met lift + vrachtwagen.

De verhuizing van A tot Z

Van het inpakken tot het uitpakken van uw spullen, van het uiteen halen tot het ineen steken van uw meubilair, wij zorgen ervoor dat uw in alle kalmte en zekerheid kunt verhuizen. Dankzij onze professionele vakmannen kunnen wij u verschillende soorten verhuizingen aanbieden.


Nuttige informatie voor uw verhuis

Lift Express, verhuizingen, lift service, kraanverhuur

  • Begin steeds met het vullen van uw verhuisdozen
  • Verpak hetgene dat niet noodzakelijk is (boeken, cd's,...)
  • Probeer uw verhuisdozen niet te zwaar te maken. Verdeel het gewicht over verschillende dozen. Vergeet de breekbare spullen niet extra in te pakken.
  • Pak zoveel mogelijk spullen in zodat men bij de verhuis enkel meubelen en dozen dient te verhuizen en geen 100-den spulletjes appart. Dit zorgt voor verwarring.
  • Schrijf op uw doos waar deze spullen dienen te komen in uw nieuwe woonst (keuken, living, kamers, badkamer,..) in plaats van de omschrijving van de spullen op de dozen te schrijven.
  • Indien u uw meubelen op voorhand uit elkaar neemt zorg er dan voor dat u de volgorde van de montage van deze zorgvuldig bijhoudt (een plan op papier of de meubelstukken benummeren). Vergeet zeker niet uw vijzen, bouten,.. zorgvuldig in een gesloten zak bij te houden die u eventueel aan een meubel kunt vastplakken zodat deze zich niet kwijt raakt tijdens uw verhuis.
  • Vraag uw familie, vrienden, buren,... om eventueel uw huisdieren bij te houden tijdens de verhuis.
  • Om onze voertuigen te kunnen parkeren tijdens uw verhuis dient u de politie of uw gemeente te contacteren om plaats voor uw gebouw, huis,... (zowel aan uw oude als aan uw nieuwe woonst,...) vrij te maken de dag van uw verhuis zodat wij in alle zekerheid kunnen verhuizen.

Gelieve hier contact te nemen voor een gratis offerte !